Hastanın sıkıntı etmesi ve natürel bir ısırma fonksiyonu elde etmesi esenlanır. Protez diş yapıştırma ile de kullanıma geçilir.
Durağan protez diş uygulaması umumiyetle birkaç aşamadan oluşur. İlk olarak, sağlam dişlerin üzerine tedbir dokumalır yahut implantlar yerleştirilir.
Protez dişlerinizin yerinden oynamamasını sağladığından sermayeşurken ekstra bir rahatlık sunar. Aynı zamanda bazı kelimelerin telaffuzunu da kolaylaştırır.
Protezin cila ve simantasyon aşaması: Restorasyon laboratuvardan geldikten sonrasında ağızda son yol sınav edilir, sabitlenme aşamasına geçilmeden önce son defa hastanın icazetı cebinır.
Özellikle evetşa rabıtalı diş kaybı yaşayan bireyler, kavşak sağlamlığını ve genel yaşam standardını bırakmak derunin protez diş tedavisi yeğleme edebilir.
Tendürüst bir konstrüksiyonya mevla olmaları hasebiyle saf dişler kadar sorunsuz bir şekilde kullanılabilirler
Diş protezleri, hastaların çiğneme fonksiyonlarını düzeltir ve diş eksikliği nedeniyle oluşabilecek estetik telaşları ortadan kaldırır.
Gereç Kalitesi: Protez dişler umumiyetle akrilik, porselen yahut mühür alaşımları kabil malzemelerden strüktürlmaktadır. Kullanılan malzemenin kalitesi ve özellikleri hediyeı etkiler.
İşte bu nedenle yarım yamalak diş sorununa çözüm sunan protez diş uygulamalarına sıklıkla ihtiyaç duyuluyor. Protez dişin avantajlarını ise şu şekilde sıralayabiliriz:
şümul dişlerin garantisi çoklukla 10 yıl olmaktadır. Bu, hastamızın evetşına, kemik durumuna ve kaplamaların yararlanma şekline gereğince bileğişlemebilir.
Kuron: Kısaca kaplama olarak deyiş edilen iş, mine arasındaki ara alanların doldurulması evet da kapatılması olarak bilinir. Mine protez bacak belirli bir oranda kesilerek üstüne şümul sabitlenir.
Yapıştırıcı yardımıyla protez sabitlendikten sonra fazla aksam temizlenir. Restorasyon bu uygulama ile tamamlanır.
Protez diş yapmış oldurmak talip birgeniş kişinin aklında tek bir istifham bulunuyor: En bol takma diş hangisi?
İlk etap, diş hekimi tarafından bünyelır. Diş hekimi, hastanın kavşak yapısını ve diş durumunu bileğerlendirir. Natamam dişlerin namına konulması ve evet diş fonksiyonlarının restore edilmesi gerekip gerekmediğini belirler.